Ølhallen

Tromsøs eldste pub

"Du har ikke vært i Tromsø om du ikke har besøkt Ølhallen"

Helt siden 1928 har Ølhallen vært en institusjon for både reisende og innbyggere i Tromsø. I dag er Ølhallen et av de mest særpregede stedene i byen, et sted hvor folk i alle aldre møtes og får mulighet til å smake et bredt utvalg øl fra Mack og andre norske bryggerier. Her serveres kvalitetsøl fra 72 forskjellige tappekraner.

Våre åpningstider

Mandag–Torsdag
1100–0030
Fredag
1100-0130
Lørdag
1000-0130

Kontakt Ølhallen

Adresse: Storgata 4, 9008 Tromsø

Mail: olhallen@mack.no
Telefon: 77 62 45 80

Facebook Instagram

Opplev vårt fyldige ølutvalg

Hos oss vil du få oppleve en ekte ølpub med et dedikert fokus på ølopplevelser i historiske omgivelser. Vi har kunnskapsrike ansatte som stolt viser deg den største tappebroen i Nord-Europa! Her tapper vi i dag 72 forskjellige norske ølsorter og såklart er alle Macks produkter tilgjengelige – både fra Mack og Macks mikrobryggeri, som ligger vegg i vegg med Ølhallen. Prøv et av våre smaksbrett med 5 forskjellige øl. Velg et ferdig sammensatt brett, eller velg selv fra hele vårt sortiment. Du vil alltid finne noe spennende hos oss.

Konserter & events

Vi har en egen scene hvor det er muligheter for å spille for oss og våre gjester. Ta kontakt med olhallen@mack.no for nærmere avtale.

Ølhallen er også tilgjengelig for utleie på kveldstid. Antall sitteplasser til bespisning er maks 130. Ut over dette kan vi ta imot totalt 200-250 gjester.

Les mer om leie av lokale.

Hva skjer?

lørdag 10. august 2019 10.00

Kurs i hjemmebrygging!

Kurs i hjemmebrygging!

Vi arrangerer kurs i hjemmebrygging jevnlig. Kurset retter seg til deg som ønsker grunnleggende ferdigheter innenfor ølbrygging, samt til deg som ønsker å videreutvikle evnene dine. Kurset starter helt fra grunn med råvarer og vann, og deretter fortsetter prosessen til dere ender opp med et ferdig produkt. Etter kurset vil du sitte igjen med kunnskap nok til å brygge ditt eget øl, akkurat slik du vil ha det.

* Lørdag – 10.08.2019
* KL. 11.00-15.00
* Min. 3 personer / Max 7 personer.
* NOK 1300,- per person

* Booking: nils.lindhult@mack.no

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk