Kjeller 5

Vår egen ølbutikk midt i Tromsø sentrum.

Kjeller 5 er en av de gamle kjellerne i Mack-kvartalet i Tromsø Sentrum. Her selger vi i dag et solid utvalg av øl fra norske bryggerier, med hovedfokus på lokale mikrobryggerier, samt er hele utvalget til Mack tilgjengelig året rundt. Vi har også et godt utvalg av råvarer og utstyr til hjemmebryggeren. Vi har alt du trenger, fra komplette bryggemaskiner til malt og humle.

Butikken er også startpunkt for bryggeriomvisninger og ølsmaking, og vi arrangerer jevnlige kurs i ølbrygging.

Ølutsalg

Et stort utvalg av lokalt øl. Du skal alltid klare å finne noe du liker hos oss.

Hjemmebrygging

Vi har alt du behøver for hjemmebrygging, fra utstyr til ingredienser.

Kurs

Den enkleste måten å komme i gang med egen brygging er et kurs med oss.

Våre åpningstider

Mandag–Fredag
11.00–18.00
Lørdag
11.00–15.00
Søndag
Stengt

Kontakt Kjeller 5

Adresse: Storgata 4, 9008 Tromsø
E-post: kjeller5@mack.no
Telefon: 947 84 635

Facebook Instagram

Hele regionens ølutsalg

Vi heier på nordnorske bryggerier og ønsker å føre alle de ølsorter vi får tak i fra regionen vår. Dette inkluderer såklart våre egne ølsorter og Mack Mikrobryggeri så vel som andre større og ikke minst mindre leverandører i regionen vår.

Macks sortiment
Mack Mikrobryggeri

Ja vi elsker hjemmebrygging

I bryggeributikken vår finner du alt du behøver for hjemmebrygging. Dersom det er noe som mangler nøler vi ikke med å bestille det. Kontakt oss dersom det er noe spesielt du er ute etter.

Vi har stort utvalg i både malt av høy kvalitet, smaksrike humlesorter og gjør til alle typer øl. Våre dedikerte ansatte hjelper deg gjerne i gang dersom du trenger assistanse for å komme i gang med hjemmebryggingen og tilgjengelig for gode råd og veiledning.


Personlig øl

I butikken har vi en etikettmaskin som vi kan skrive ut personlige Mack-etiketter. Perfekt gave til den som har alt. Vi har også mulighet til å skrive ut helt egendesignede etiketter ved større bestillinger.

Bestillinger vid egendesignede etiketter: Nils.Lindhult@mack.no

Kurs i ølbrygging

Jevnlig ønsker vi å arrangere kurs i hjemmebrygging. Hvert kurs varer i 4–5 timer og inkludert får du med deg et hefte som oppsummerer alt vi har gått gjennom på kurset. Å delta på bryggekurs er den raskeste måten å lære seg å brygge sitt eget øl.

Meld deg på her