Om Mack

Mack, verdens nordligste bryggeri, ble etablert av Ludwig Markus Mack i Tromsø i 1877 og er fortsatt uavhengig og familieeid i dag. Selve bryggeriet er i dag lokalisert i Nordkjosbotn i Balsfjord kommune, ca. 7 mil fra Tromsø. I Tromsø har vi fremdeles store deler av vår virksomhet. De historiske lokalene våre i Mack-kvartalet i sentrum av Tromsø huser administrasjonen vår, i tillegg til Kjeller 5, Mack Mikrobryggeri og Ølhallen. Her har vi også omvisninger i de gamle bryggeri-lokalene våre.Gjennvinnings-løsning 

Da bryggeriet ble flyttet fra Tromsø sentrum til Nordkjosbotn i 2012 ble det samtidig lagt om til en brus- og mineralvannsproduksjon i gjennvinningsemballasje. Den gang var vi sammen med Coca Cola de første ute med omlegging til denne typen emballasje - i dag er det en bransjestandard.

Hva er gjenvinningsemballasje? 

Med gjenvinningsemballasje menes emballasje som blir malt opp og smeltet om, for deretter å brukes i produksjon av ny emballasje. Flaskene er litt tynnere og lettere, og kan oppleves noe mykere. Dette skyldes at det anvendes mindre plast i fremstillingen, som igjen gir en miljøgevinst.

Hva skjer med gjennvinningsflaskene etter panting? 

Flaskene blir klemt sammen i automaten før de transporteres til Infinitums mottaksanlegg på Heimdal i Trondheim. Her blir de sortert og sendt til utlandet for høyverdig gjenvinning. Boksene blir til nye bokser, mens flaskene blir nye flasker, fiber, stroppebånd eller emballasje. Vår historie

Kundeservice

Postadresse:

Postboks 6142,
9291 Tromsø

Besøksadresse Tromsø:

Muségata 1,
9008 Tromsø
Tlf: 800 80 440
kundeservice@mack.no

Se i kart

Besøksadresse Nordkjosbotn:

Industriveien Nordkjosbotn 28,
9040 Nordkjosbotn

Se i kart

Fatølservice:

fatolservice@mack.no
Fatølvakt: tlf 91 59 84 46

Reklamasjon

Vi har som målsetting å levere produkter av høy kvalitet. Det er viktig for oss med din tilbakemelding dersom du har hatt en dårlig opplevelse med et av våre produkt.

Reklamasjonsskjema

Sponsorsøknad

Mack er hele Nord-Norges bryggeri, og skal være en merkevare alle med tilknytning til landsdelen skal være stolte av. Vi ser det derfor som en viktig oppgave å støtte opp om kultur, idrett og gode formål.

Sponsorsøknad

Ledige stillinger

Mack er kanskje landsdelens sterkeste merkevare, synonymt med Nord-Norges positive verdier. Bryggeriet har utviklet seg til å bli et av landsdelens største privateide selskaper, tuftet på nordnorsk kompentanse og kapital og fremdels eiet av L. Macks etterkommere.

Ønsker du å bli en del av teamet bak Mack bryggeri, Kjeller 5, Ølhallen og Mack Mikrobryggeri?

Se vår ledige stillinger på www.karriere.no

Book online

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk