Om Mack

Mack, verdens nordligste bryggeri, ble etablert av Ludwig Markus Mack i Tromsø i 1877. I dag er selve bryggeriet lokalisert i Nordkjosbotn i Balsfjord kommune, ca. 7 mil fra Tromsø. I Tromsø har vi fremdeles store deler av vår virksomhet. De historiske lokalene våre i Mack-kvartalet i sentrum av Tromsø huser administrasjonen vår, i tillegg til Kjeller 5, Mack Mikrobryggeri og Ølhallen. Her har vi også omvisninger i de gamle bryggerilokalene våre.

Vår historie

Kundeservice

Postadresse:

Postboks 6142,
9291 Tromsø

Besøksadresse Tromsø:

Muségata 1,
9008 Tromsø
Tlf: 800 80 440
kundeservice@mack.no

Se i kart

Besøksadresse Nordkjosbotn:

Skogveien 25,
9040 Nordkjosbotn

Se i kart

Fatølservice:

fatolservice@mack.no
Fatølvakt: tlf 91 59 84 46

Reklamasjon

Vi har som målsetting å levere produkter av høy kvalitet. Det er viktig for oss med din tilbakemelding dersom du har hatt en dårlig opplevelse med et av våre produkt.

Reklamasjonsskjema

Sponsorsøknad

Mack er hele Nord-Norges bryggeri, og skal være en merkevare alle med tilknytning til landsdelen skal være stolte av. Vi ser det derfor som en viktig oppgave å støtte opp om kultur, idrett og gode formål.

Sponsorsøknad

Ledige stillinger

Mack er kanskje landsdelens sterkeste merkevare, synonymt med Nord-Norges positive verdier. Bryggeriet har utviklet seg til å bli et av landsdelens største privateide selskaper, tuftet på nordnorsk kompentanse og kapital og fremdels eiet av L. Macks etterkommere.

Ønsker du å bli en del av teamet bak Mack bryggeri, Kjeller 5, Ølhallen og Mack Mikrobryggeri?

Se vår ledige stillinger på www.karriere.no