Ølhallen

Tromsøs eldste pub

"Du har ikke vært i Tromsø om du ikke har besøkt Ølhallen"

Helt siden 1928 har Ølhallen vært en institusjon for både reisende og innbyggere i Tromsø. I dag er Ølhallen et av de mest særpregede stedene i byen, et sted hvor folk i alle aldre møtes og får mulighet til å smake et bredt utvalg øl fra Mack og andre norske bryggerier. Her serveres kvalitetsøl fra 67 forskjellige tappekraner.

Våre åpningstider

Man–Ons
11.00–20.30
Torsdag/Fredag
11.00–00.30/ 11.00-01.30
Lørdag
10.00-01.30

Kontakt Ølhallen

Adresse: Storgata 4, 9008 Tromsø

Mail: olhallen@mack.no
Telefon: 77 62 45 80

Facebook Instagram

Opplev vårt fyldige ølutvalg

Hos oss vil du få oppleve en ekte ølpub med et dedikert fokus på ølopplevelser i historiske omgivelser. Vi har kunnskapsrike ansatte som stolt viser deg den største tappebroen i Nord-Europa! Her tapper vi i dag 67 forskjellige norske ølsorter og såklart er alle Macks produkter tilgjengelige – både fra Mack og Macks mikrobryggeri, som ligger vegg i vegg med Ølhallen. Prøv et av våre smaksbrett med 5 forskjellige øl. Velg et ferdig sammensatt brett, eller velg selv fra hele vårt sortiment. Du vil alltid finne noe spennende hos oss.

Konserter & events

Vi har en egen scene hvor det er muligheter for å spille for oss og våre gjester. Ta kontakt med olhallen@mack.no for nærmere avtale.

Ølhallen er også tilgjengelig for utleie på kveldstid. Antall sitteplasser til bespisning er maks 130. Ut over dette kan vi ta imot totalt 289 gjester.

Les mer om leie av lokale.

Hva skjer?