Ølhallen

Tromsøs eldste pub

"Du har ikke vært i Tromsø om du ikke har besøkt Ølhallen"

Helt siden 1928 har Ølhallen vært en institusjon for både reisende og innbyggere i Tromsø. I dag er Ølhallen et av de mest særpregede stedene i byen, et sted hvor folk i alle aldre møtes og får mulighet til å smake et bredt utvalg øl fra Mack og andre norske bryggerier. Her serveres kvalitetsøl fra 72 forskjellige tappekraner.

Våre åpningstider

Mandag–Onsdag
1100–2030
Torsdag
1100–0030
Fredag
1100-0130
Lørdag
1000-0130

Kontakt Ølhallen

Adresse: Storgata 4, 9008 Tromsø

Mail: olhallen@mack.no
Telefon: 77 62 45 80

Facebook Instagram

Opplev vårt fyldige ølutvalg

Hos oss vil du få oppleve en ekte ølpub med et dedikert fokus på ølopplevelser i historiske omgivelser. Vi har kunnskapsrike ansatte som stolt viser deg den største tappebroen i Nord-Europa! Her tapper vi i dag 72 forskjellige norske ølsorter og såklart er alle Macks produkter tilgjengelige – både fra Mack og Macks mikrobryggeri, som ligger vegg i vegg med Ølhallen. Prøv et av våre smaksbrett med 5 forskjellige øl. Velg et ferdig sammensatt brett, eller velg selv fra hele vårt sortiment. Du vil alltid finne noe spennende hos oss.

Konserter & events

Vi har en egen scene hvor det er muligheter for å spille for oss og våre gjester. Ta kontakt med olhallen@mack.no for nærmere avtale.

Ølhallen er også tilgjengelig for utleie på kveldstid. Antall sitteplasser til bespisning er maks 130. Ut over dette kan vi ta imot totalt 200-250 gjester.

Les mer om leie av lokale.

Hva skjer?

fredag 14. desember 2018 00.00

BRYGGERI-LØPET 2019

Bryggeri-løpet, et meget avslappet løp eller en gåtur på knappe 2km! Løpet går mellom våre lokale bryggerier; Mack Mikrobryggeri, Graff og Bryggeri13.

Du kan stille opp i kostyme, jeans&t-shirt, fullt treningsutstyr, altså det du føler for den dagen NB! Det vil bli trekt noen vinnere av løpet, men her gjelder det altså ikke å komme først over målstreken...

Bryggeriløpet har start -og målgang i Mack-bakgåreden. Vi åpner bakgården kl 18.00, løpet starter kl 19.00 og vi avslutter det hele kl 21.00.

Du stiller med godt humør og vi stiller med et hyggelig opplegg i bakgården både før og etter løpet/gåturen. Bland annet kan vi by på bar med produkter fra hvert bryggeri, konkurranser og generelt jævli god stemning!

Påmelding: https://ludwigmackbrygghus.hoopla.no/sales/2232238764

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk