Kjeller 5

Vår egen ølbutikk midt i Tromsø sentrum!

Personlig etikett

Vi kan tilpasse etiketter med ønsket bilde og logo

Bestill personlig etikett

Kjeller 5 er en av de gamle kjellerne i Mack-kvartalet i Tromsø Sentrum. Her selger vi i dag et solid utvalg av øl fra norske bryggerier, med hovedfokus på lokale mikrobryggerier, samt er hele utvalget til Mack tilgjengelig året rundt. Vi har også et godt utvalg av råvarer og utstyr til hjemmebryggeren. Vi har alt du trenger, fra komplette bryggemaskiner til malt og humle.

Butikken er også startpunkt for bryggeriomvisninger og ølsmaking, og vi arrangerer jevnlige kurs i ølbrygging.

Kjeller5 Olutsalg

Ølutsalg

Et stort utvalg av lokalt øl. Du skal alltid klare å finne noe du liker hos oss.

Kjeller5 Hjemmebrygging

Hjemmebrygging

Vi har alt du behøver for hjemmebrygging, fra utstyr til ingredienser.

Kjeller5 Kurs

Kurs

Den enkleste måten å komme i gang med egen brygging er et kurs med oss.

Våre åpningstider

Mandag–Fredag
11.00–18.00
Lørdag
11.00–16.00
Søndag
Stengt

Hele regionens ølutsalg

Vi heier på nordnorske bryggerier og ønsker å føre alle de ølsorter vi får tak i fra vår region. Dette inkluderer våre egne ølsorter og Mack Mikrobryggeri så vel som andre større og mindre norske leverandører.

Macks sortiment
Mack Mikrobryggeri

Ja vi elsker hjemmebrygging

I bryggeributikken vår finner du alt du behøver for hjemmebrygging. Vi har stort utvalg i både malt av høy kvalitet, smaksrike humlesorter og gjør til alle typer øl. Våre dedikerte ansatte hjelper deg gjerne i gang dersom du trenger assistanse for å komme i gang med hjemmebryggingen og tilgjengelig for gode råd og veiledning.

Kontakt oss dersom det er noe spesielt du er ute etter. Vi kan bestille inn produkter på etterspørsel.


Personlig øl

I butikken har vi en etikettmaskin som vi kan skrive ut personlige etiketter på din favoritt Mack øl. Vi har også mulighet til å skrive ut helt egendesignede etiketter ved større bestillinger.

Send forespørsel på e-post om bestillinger av egendesignede etiketter.

Bli hjemmebrygger Bryggekurs

Vi arrangerer kurs i hjemmebrygging jevnlig. Kurset retter seg til deg som ønsker grunnleggende ferdigheter innenfor ølbrygging, samt til deg som ønsker å videreutvikle evnene dine. Kurset starter helt fra grunn med råvarer og vann, og deretter fortsetter prosessen til dere ender opp med et ferdig produkt. Etter kurset vil du sitte igjen med kunnskap nok til å brygge ditt eget øl, akkurat slik du vil ha det.

Bryggekurs

Kontakt Kjeller 5

Adresse: Storgata 4, 9008 Tromsø
E-post: kjeller5@mack.no
Telefon: 947 84 635

Facebook Instagram
Book online

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk